BIOGRÁFIA

Maya 'n' Peti akusztikus zenekart 2016 elején hoztuk létre, melyben két énekkel, egy gitárral és live beatbox, illetve looper pedállal koncertezünk. A produkciónkat egy shakerrel és egy csörgővel és egy kazooval kiegészülve igyekszünk még színesebbé tenni.
Heti rendszerességgel koncertezünk Budapesten, illetve országszerte, de külföldön is sok időt töltöttünk már zenéléssel.
Nagyon szeretjük az esküvői felkéréseket, mert nincs is jobb érzés, mint amikor az ifjú pár legfontosabb pillanatát zenénkkel tehetjük még felejthetetlenebbé. 
Referencia: Tokaji Bornapok, Szegedi Borfesztivál, Kürtöskalács Fesztivál Budapest, Bortér Szeged, Ötkert, BlueBird Café, Raqpart, First Terrace, First Craft Beer, Budai Vár - BudapestWedding, Doblo Winebar, Esküvő Classic kiállítás. 
M2 Petőfi TV - Első saját dalunk „Nekem Te” címmel bejutott „A Dal2018” 30 legjobb dala közé
2018 novembertől - 2019 májusig 155 koncertet adtunk Fuerteventurán exkluzív 4-5 csillagos szállodákban.
2019 szeptember 18 - október 23-ig 35 napon keresztül koncerteztünk mindennap a Baltic Queen nevű tengerjáró hajón. (Tallin - Stockholm) 
A zenekar tagjai: 
Szalma Annamária (Maya): ének, shaker, csörgő, kazoo.
Maya a Volvox zenekar vokalistájaként kezdte el pályafutását, aminek köszönhetően nagy színpadi rutinra és vokális stabilitásra tett szert. Ezen felül Maya Soul nevű latin formációjában már szólistaként is kiteljesedhetett.
Szikszai Péter (Peti): ének, gitár, basszusgitár, beatbox, Boss Rc 300 looper pedal
Peti a 2013-as Xfaktor 2. helyezettjeként végzett ByTheWay nevű zenekarban, melynek egyik alapítója, énekese és zeneszerzője volt egészen 2017.november 15-ig.  
Pop, rock, soul, jazz, modern és régi dalok egyaránt jellemzőek ránk. Szinte bármilyen zenét át tudunk alakítani a saját stílusunkra és alapvetően törekszünk, hogy olyan minőségi dalokat válasszunk, melyeket mind a ketten nagyon szeretünk. 
Repertoárunk megtalálható az oldalon. Amennyiben szeretnétek, hogy egy-egy kedvenc dalotok is elhangozzon az eseményen, akkor azt legalább egy hónappal a koncert előtt jelezzétek felénk.

                                                                      Budapest, 2019 by Maya 'n' Peti                            Szalma Annamária +3620-320-6875  Szikszai Péter +3620-539-7541